Het aannemen en uitvoeren van sloopwerkzaamheden is al sinds 1955 de voornaamste bezigheid voor Van den Broek Sloopwerken Oss. Onze werkzaamheden en opdrachtgevers lopen wijd uiteen; van woonkamervloer tot compleet bedrijfsgebouw, en van particulier tot vastgoedontwikkelaar. De brede inzetbaarheid op zowel kleine als grote werken is kenmerkend voor het bedrijf. De wens van de klant staat bij ons centraal en we denken graag mee over een passende oplossing.
Door de jaren heen is het vak van sloper behoorlijk verandert. Eén gezegde blijft echter altijd van toepassing; ‘Slopen is ruimte maken voor de toekomst’. Met het oog op deze toekomst investeren wij als bedrijf volop in duurzame oplossingen. Afvalstoffen en restproducten van sloopprojecten worden zo veel mogelijk aangeboden voor recycling of hergebruik. Verder onderscheidt Van den Broek zich met de inzet van elektrisch aangedreven machines die door groene stroom van onze eigen zonnepanelen worden opgeladen. Dit betekent geen uitstoot! Dat is niet alleen beter voor het milieu, het voorkomt ook geluidsoverlast en uitlaatgassen. Ideaal voor een drukbevolkte omgeving of in gesloten ruimtes.
Wij beperken ons niet tot enkel het sloopwerk en ontzorgen de klant door het aanbieden van een zo compleet mogelijk pakket. Benieuwd of we wat voor u kunnen betekenen? neem contact met ons op en we komen graag vrijblijvend langs om met u mee te denken.
Echt op de hoogte blijven van onze recente bezigheden? Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina!