Van den Broek Sloopwerken Oss B.V. verricht grond- sloop- en aannemerswerk voor zowel particulieren als bedrijven. Verder leveren wij zand en grind, voeren we diverse afvalstromen af naar erkende verwerkers en voorzien wij klanten van andere diensten gerelateerd aan de bouw en sloop.

Materialen afkomstig van sloopwerkzaamheden worden zo veel mogelijk hergebruikt. Onze bedrijfswerf is elke zaterdagochtend geopend voor de verkoop van gebruikte bouwmaterialen. We specialiseren ons in kleinschalig en inpandig sloopwerk, maar verrichten ook totaalsloop werkzaamheden. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en in het bezit van de benodigde diploma’s voor het uitvoeren van het werk.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@broekoss.nl. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en u een passende vrijblijvende offerte te bieden. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kan u hieronder op een van de plaatjes gaan staan met uw muis

Sloopwerken

Het aannemen en uitvoeren van sloopwerkzaamheden is al sinds 1955 de voornaamste bezigheid voor Van den Broek Sloopwerken Oss. Onze werkzaamheden en opdrachtgevers lopen wijd uiteen; van woonkamervloer tot compleet bedrijfsgebouw, en van particulier tot vastgoedontwikkelaar. De brede inzetbaarheid op zowel kleine als grote werken is kenmerkend voor het bedrijf. De wens van de klant staat bij ons centraal en we denken graag mee over een passende oplossing.

Grondwerken

Ook voor grondwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze machines zijn beschikbaar voor de verhuur op zowel particuliere als zakelijke projecten. Denk aan het uitgraven van bouwputten of zwembaden, of de inzet van onze elektrische laadschop voor projecten waar minimale geluidsoverlast en nul emissie van belang is. Verder voorzien wij klanten van diversen soorten zand en grind op locatie en kunnen we op aanvraag andere bouwmaterialen leveren. Verhuur van onze machines is standaard inclusief eigen machinist met kennis van de machine en tevens in het bezit van een VCA diploma.

Onze projecten

Benieuwd wat wij mogelijk nog meer voor u kunnen betekenen? Via deze pagina krijgt u een overzicht te zien van (recente) projecten die wij hebben mogen uitvoeren. Verder kan u ook op de hoogte blijven via onze Facebook pagina!