Werkzaamheden

 

Van den Broek Sloopwerken Oss B.V. verricht grond- sloop- en aannemerswerk voor zowel particulieren als bedrijven. Verder leveren wij zand en grind, voeren we diverse afvalstromen af naar erkende verwerkers en voorzien wij klanten van andere diensten gerelateerd aan de bouw en sloop.

Materialen afkomstig van sloopwerkzaamheden worden zo veel mogelijk hergebruikt. Onze bedrijfswerf is elke zaterdagochtend geopend voor de verkoop van gebruikte bouwmaterialen. We specialiseren ons in kleinschalig en inpandig sloopwerk, maar verrichten ook totaalsloop werkzaamheden. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en in het bezit van de benodigde diploma’s voor het uitvoeren van het werk.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@broekoss.nl. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en u een passende vrijblijvende offerte te bieden.

 

Is uw woning/bedrijfsruimte aan verbouwing toe?

De hoogste tijd om eens wat aan uw huis te doen? Wellicht bent u door de corona-crisis meer thuis aan het werk waardoor u wat extra’s wilt investeren in uw woning, of wilt u uw woning verduurzamen door bijvoorbeeld vloerverwarming of isolatie. Dit vereist vaak het nodige sloopwerk. Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken.

 

 

Duurzaam naar de toekomst

Wij richten ons steeds meer op een mens- en milieuvriendelijke toekomst. Door de inzet van onder andere onze volledig elektrische laadschop, kunnen wij projecten emissievrij en Co2-neutraal uitvoeren. Deze machine werkt op een accu welke na de werkzaamheden opgeladen kan worden doormiddel van groene stroom van onze eigen zonnepanelen! Doordat de machine niks uitstoot, kan deze in gesloten ruimtes gebruikt worden. Door ons brede assortiment aan aanbouwdelen is de machine heel divers inzetbaar.

 

 

Onze minigraver is voorzien van een roetfilter die meer dan 90% van het roet dat uitgestoten wordt opvangt! Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van onze werknemers en de opdrachtgever.

Geïnteresseerd in meer werkzaamheden die wij verrichten?

Geïnteresseerd in meer werkzaamheden die wij verrichten? Bekijk dan onze Facebook pagina door op het logo te klikken!